lördag 26 oktober 2019

Lova och gänget på plats i Grekland!

Här kommer ett nu ett antal bilder från Erasmus-projektet på plats i Grekland! Lova är de som skickat bilderna och hon säger: " Hej! Vi har det riktigt bra här i Grekland jag har precis duschat och vi ska snart äta middag. Igår så var vi på deras skola vilket nästan ser ut som ett fängelse haha, på skolan så presenterade vi oss och vi hade en ice breaker. Sedan klockan 13:00 så gick vi hem sedan klockan 15:00 så tog vi en buss till ett museum som vi var på till ungefär 17:00. Efter det så åkte hela gänget förutom lärarna till en galleria och där var i i typ 5/6 timmar sedan åkte vi tillbaka hem. Idag så var vi till Rock of the Acropolis och Acropolis museum. Där fick vi en guidead tur från 09:00 till 12:45. Sedan åkte vi elever till ett ställe som heter city center det är som massa resturanger och små butiker så där åt vi grekisk lunch. Sedan åkte vi hem och jag har som sagt precis duschat och ska äta middag snart klockan är 20:46 här så den är 19:46 hemma hos er. Jag hoppas att ni har det bra och jag saknar alla sååå mycket😢 på Torsdag får ni höra vad vi gjort under Onsdagen och Torsdagen:) Ha det bra!"











"Hej igen! Igår var vi först på ett museum med smycken och kläder med mera (skickar bilder) sedan var vi  på ett drejningsställe. Där var det en kvinna som pratade om olika föremål och hon visade även hur man drejar vet ej vad man säger😂 sen gick vi hem tillbaka till familjen och klockan 22 åkte vi till en restaurang hela erasmusgänget utan lärarna vi kom hem ungefär 01. Idag har vi bara varit på skolan och jobbat med bloggar och vloggar. Ikväll klockan 20 ska vi på ett hejdå party. Hoppas ni har det bra i Sverige så ses vi efter lovet!:)"




 


Tack till Lova som skickat alla bilder och text till oss! Antar att de alla fått vänner för livet i detta spännande projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar