fredag 6 februari 2015

Åttiofyra


Klockan är 12,32 och Waldemars träning har precis börjat. Han är på väg till den första kontrollen. Han var precis framför den men så vart allt svart. 

 

30 minuter senare.

 

Han vaknade av att han hörde någon skrika. Han ser sig omkring och ser att han är i en grotta. 

-       Hallå är det någon där? ropade han.

Inget svar. Han bestämde sig för att gå längre in för att se om de är något där. Han ser något ligga där framme han springer fram till det och ser att det är en människa. Han bestämmer sig för att hjälpa honom ut. När dom kommer ut vaknar den här mannen och tackar så mycket. 

 - Vart ifrån kommer du? och vad heter du? och vad gjorde du i grottan ? frågar Waldemar.

- Jag heter Yuri och kommer från Moskva och anledningen till att jag va här var för att jag var här på ett uppdrag. Jag skulle spionera på en Norsk rymdbas. Jag kom hit igår natt och jag ramlade ner i grottan för det var så mörkt ute. Så jag ramlade ner där och lyckades inte komma upp. säger Yuri.

- Okej men vad ska vi göra nu ? Säger Waldemar. 

Yuri reser sig upp och går mot en skogs dunge och drar bort ett skynke och där står en helikopter.

-       Hoppa in, säger Yuri 

Waldemar tvekar en sekund men sedan hoppar han in.

- vart ska vi? frågar Waldemar

- Moskva säger Yuri.

Vägen till Moskva går bra och när dom kommer fram får Waldemar reda på att dom ska på ett hämligt uppdrag  till Island. dom ska hämta en väska med hämliga brev om försvaret och Norges rymdbas.
- Ni tar planet tidigt imorgon bitti, säger generalen.
Klockan var 05:30 då klockans larm gick, båda klev upp, packade väskorna med grejerna som behövdes och gick till planet.
 Efter några timmar på planet så var planet ovanför Island. Medans den tiden dom hade flugit så hade dom planerat hur och vad dom skulle göra som. NU var planet precis ovanför basen så nu hoppade dom ut. Dom landade på ett berg och nu satte Yuri ihop sitt gevär och sedan lade han sig i position och väntade på rätt tillfälle. Nu är klockan 7 på morgonen och Waldemar ser en man gå med en väska lite längre bort. Han säger de till Yuri och han siktar på honom och skjuter. Waldemar springer bort dit och hämtar väskan. Och springer upp på berget igen. 

-       Dom kommer säger Yuri. 

Dom gömmer sig uppe på berget och nu kommer de upp en massa soldater . Dom hittar inte Yuri och Waldemar så dom springer ner igen. Yuri anropar en helikopter som ska komma och rädda dom.  - vi är där om 10 minuter säger generalen. 

Waldemar och Yuri väntar men nu kommer soldaterna upp på berget igen men nu har dom hittat Yuri så Waldemar tar upp sin m4a1 och skjuter ner 4 soldater så Yuri kan ta upp sitt vapen sedan dödar dom alla soldater på berget men de kommer flera. 

 Waldemar och Yuri skjuter ner alla som kommer upp och tillsist kommer helikoptern och kör dem till Moskva. Men precis när dom sak landa så kraschar helikoptern och allt blir svart igen.

Waldemar vaknar upp i grottan igen men den här gången så hör han inget skrik så han reser sig upp och går ut och ser sig omkring. Och sedan springer han och tar alla kontroller och vinner tävlingen.

 

Kola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar