fredag 6 februari 2015

Novell 79


 

PATRIK

Patrik var på väg till skolan . Han var glad därför att han skulle få en ny klasskamrat från Uppsala. När han kom till skolan då såg han att det var en tjej som hade börjat i hans klass.

När han såg henne då kände han sej glad och samtidigt konstig. När dom gick in till klassrummet då skulle alla presentera sej för tjejen, sen var det hennes tur. Hon hette Soffi. Patrick han kände sej fortfarande konstig. Efter svenskan hade de rast. Alla gick nära Soffi för att lära känna henne mera.

Efter skolan gick Patrik hem och på väg hem såg han Soffi gå in i hus i närheten av hans hus. De blev grannar. När Patrik kom hem var det dax att käka mat . Han frågade sin mamma. -Hur känns det när man är kär. Mamma svarade att det är som att man känner sig konstig och glad samtidigt. Det pirrar i magen när man ser personen man är kär i. Då förstod Patrik att han var kär i Soffi.

När Patrik skulle gå och lägga sig för natten kunde han inte sova. Han tänkte på Soffi och hur mycket han skulle vilja vara nära henne. Patrik bestämde sig för att nästa dag skulle han våga prata med Soffi.

På morgonen i skolan hade de idrott. Efter gympan i duschen pratade alla om Soffi. Alla killarna i klassen tyckte att den nya tjejen var snygg och cool.

Efter skolan gick Patik hem. Han hade inte fått chans att prata ensam med Soffi. Vilket gjorde honom besviken. Innan han somnade lovade han sej själv att imorgon måste han fråga Soffi.

När har åter gick till skolan sken solen och livet kändes mycket bättre. När han kom fram gick han in genom skoldörrarna . Det första han såg var Soffi stå vid kiosken. Patrik gick fram till henne, han sa till Soffi. - Jag har något väldigt viktigt att säga dig. Jag tycker om dig kan jag få chans på dej. Soffi svarade JA och små skrattade.

Efter några dagar när de gick tillsammans till skolan. Då var det dimma , regn och mörkt ute. Utanför skolan kom det en bil. Bilen körde fort och tutade för den hade svårt att stanna. Soffi och Patrik gick och hörde på musik , därför hörde de inte bilen som kom. Soffi var den sista personen som Patrik såg innan han blev påkörd.

 
Mati

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar