torsdag 5 februari 2015

Sextioförsta novellen - torsdag!


En värld i förändring

Vladimir gick in i rummet och såg sig omkring. Det var väldigt ljust och kallt. Vladimir kisade med ögonen och såg två svartklädda män, han drog upp sin pistol och hann skjuta en man innan han blev skjuten på låret och föll ner på golvet.

Vladimir och hans bror hade alltid velat bli soldater sen de var liten och äntligen kom de in i den ryska armén. Vladimir och hans bror, Alexander var inte alls lika. Vladimir var lång, väldigt stark och vägde omkring 100 kg. Alexander var motsatsen av Vladimir men han var otroligt smart. Orsaken till att de ville vara med i den ryska armén var för att amerikanerna hade dödat deras föräldrar och många miljoner människor i Ryssland. Amerikanerna hade attackerat Ryssland för makt och makt men de misslyckades. Ryssarna var för många för amerikanerna att klara av, men flera miljoner oskyldiga människor hade dött och Ryssland ville ha hämnd.

Vladimir och Alexander var liten när deras föräldrar dog så de bodde hos sin faster tills de gick med i den ryska armén. Då var Vladimir 23 och Alexander 21 år gammal. Det var svårt för bröderna att lämna deras faster, hon hade varit som en mamma, men de var tvungen. De hade packat sina väskor och gick ned för trapporna i lägenheten. De öppnade porten och hoppade in i militärbussen. Det var en stor buss, människorna i bussen såg ut som vanliga invånare. Bröderna blev förvirrad, de trodde att det bara skulle vara de. De satta sig fram i bussen och frågade en av soldaterna varför det var vanliga invånare i bussen. Soldaten svarade inte. De frågade mannen som satt bakom de och han sa att detta inte var frivilligt. Alla män skulle vara med i armén förutom några. Bröderna frågade vad som skulle hända om man inte ville vara med i armén. Mannen sa att det inte var någon som inte ville vara med. Men om man var det så vågade man inte säga det. De flesta ville vara med för att deras familj hade blivit dödad under attacken som Amerika gjorde mot Ryssland. De som inte ville vara med var de som fortfarande hade kvar sin familj och ville inte lämna de.

Bussarna var framme vid militärbaset och alla klev ut. Generalen kommer fram och säger,

-Det kommer bli flera månader av hårdträning varje dag. Ni kommer tycka om det här stället ikväll men imorgon kommer ni hata det.

Generalen gick in i byggnaden och visade runt människorna. Efter det gick alla och la sig.

Alla vaknade klockan 05:00 nästa dag och började träna direkt tills sent på natten. Det var tufft för Vladimir men betydligt mycket tuffare för Alexander. Efter några dagar gav Alexander upp och fick arbeta med datorer och sådant istället för att träna så hårt, han tränade fortfarande men inte lika hårt. De började lära sig om olika vapen och hur man ska använda de. Månaderna gick och armén blev till slut riktigt stark. Alexander blev otroligt bra med datorer och det fanns nästan ingenting han inte kunde göra med de. Vladimir var en av de yngsta och bästa soldaten i armén.

En kväll ropade generalen fram alla. Han berättade om hans plan, attacken mot Amerika. Alexander fick uppdraget att stänga av Amerikas elektricitet precis när de var på väg in i Amerika. Alexander var den enda som kunde stänga av Amerika elektricitet så alla andra skulle flyga till Amerika och attackera de när de inte var beredd. Alla andras uppdrag var att erövra alla militärbasen i Amerika och sedan ta över Amerika.

Nästa dag gjorde alla sig redo och började flyga till Amerika, de flög när det var mörkt. Det var flera tusen helikoptrar i luften och flera tusen båtar som åkte mot Amerika. Vladimir var i en av helikoptrarna och gjorde sig redo. Han ringde till sin bror och sa att det var dags, båda bad varandra om lycka och uppdraget började. Alexander stängde av Amerikas elektricitet och helikoptrarna och båtarna hade kommit fram till Amerika. Ryssarna visste vart militär basen låg med hjälp av Alexanders datakunskaper. Så den ryska armén delade sig i olika grupper och åkte till den amerikanska militärbasen. Vladimir var i den gruppen som skulle åka till den tuffaste militärbasen i Amerika eftersom hans grupp var de starkaste i den ryska armén.

Alla ryska grupper var framme vid militärbasen de skulle attackera. Ryssarna märkte något märkligt.

Nabb 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar