söndag 8 februari 2015

Söndag och många nya noveller!

En värld i förändring med Glen

Glen är en fågel, han är död men han lever ändå, han ungefär som en zombie lever medans man är död.
Jorden har blivit övertagen av Aliens. Glenn är inte den ända levande döda fågeln som finns.
Alla fåglar dog men återuppstod efter tio dagar. Innan invasionen av Aliens så levde alla ett glatt liv tills att Aliens kom till jorden. När Aliens kom år 1952 så skickade dem ner en bomb som utplånade alla levande varelser.
Som jag sa bara fåglarna återuppstod allt annat dog. Glen och hans fågel gäng behöver inte äta något.
Dem bor nere i kloakerna och där är det inte så fint mest krokodiler, äckligt vatten och mögel.
När Glen och hans gäng inte orkade med att det var så tyst och tråkigt nere i kloakerna så bestämde dem sig för att gå upp till ytan och kolla vad som fanns där uppe. När dem gick upp till ytan såg dem lampor och sönder sprängda hus. Dem var chockade att det var så fult. Glenn bestämde sig för att gå lite längre. Dem ser en konstig gubbe som går förbi men dem kan inte identifiera honom. Dem går vidare det står bilar med ungefär neon lampor ser det ut som och dem svävar. Glen går vidare sen ser han en kille med kappa. Han har typ ödle ögon stora och runda. Glen kollar på fötterna och dem ser ut som en kos fötter. Glen tänkte på vad han skulle göra för att stoppa de här. Det var inte alls likt som på 1952. 1952 var det som en vanlig stad.
Det var 46 år sedan. Glen och grabbarna gick ner till kloakerna igen.
Han berättade för grabbarna vad som hade hänt med staden. Grabbarna tyckte de var tragiskt vad som hade hänt med deras stad. Så dem hämtade papper och veck pappers flygplan. Efter två dagar hade dem gjort runt 300 stycken. Glenn delade upp grabbarna i två hälften flyger pappers flygplan och resten skulle följa han och hämta vapen. Dem gick upp till staden Glen och gänget smög förbi vakterna. Glenn så vapen förrådet han gick dit med resten av killarna. Dem tog 300 vapen och laddade dem i ungefär en läsk automat som man stoppade vapnen in i så laddades dem med laser. Glen och gubbsen gick till backa till kloaken för att lämna dit vapnen. När dem var halvvägs dit så ser dem hur Aliens förstör deras ställe dem flyr till et trasigt hus. Huset är halv sprängt ruttet och fult. Dem går in i ett rum där det är en soffa och ett bord. På bordet ligger det en pistol. Glen och grabbarna grus kan inte dela upp sig igen så dem måste använda vapnen. Glen skickar upp 150 killar på tacket. Dem har med sig sniper dem lägger sig ner och har utskick. Glen och resten smyger ut med pistoler i hand.
Glenn ser en Alien så förbi han siktar på han och avfyrar. Han ser Alien falla ihop han forsätter fram med gänget han säger åt snipersarna att öppna eld dem skjuter förfullt. Efter tre minuter så slutar det. Sen bom det blir svart han hör fåglarna skrika och mer skott kommer. Glen ligger ner och det kommer en massa blod. Fåglarna plåstrar om Glen skriker. Sen börjar han se igen och nu ser han att dem har fört han framåt han ser killen med kappa springa iväg han säger att dem ska följa efter honom men han kan inte prata riktigt. Han ser att killen som hjälper han pratar med han men han hör inte vad han säger. Glen somnar igen sen vaknar han upp av att han är tillbaka i huset som dem evakuerade till. Glen tar ett steg och han rör sig till sina kompisar, dem försöker prata med han men han ser bara munnar som rör sig. Han tror att han är döv det är en lapp framför honom som det står ”Du är döv”. Glenn bröt ihop han kunde inte tro att han var döv. Dem gav Glen en lapp och penna Glen skrev att han ville ha hämnd på killen som hade kappan. Efter tre år ser han att en kille med röd kappa går utanför hans hus han tar upp pistolen och går emot honom han siktar emot huvudet. Han trycker på av tryckaren men inget händer. Killen med röd kappa vänder sig om och skrattar. Han tar upp sin pistol och riktar den emot Glen. Glen blir rädd och ser något i bakgrunden han försöker kolla vad det är men kan inte riktigt se vad det är. Tillslut ser han att det är Simon hans kompis som hjälpt han tillbaka till huset där dem gömde sig. Simon har en pistol och riktar den emot killen med kappan. Glen ser att killen vänder sig om och Glen försöker skrika år Simon att skjuta men Simon hinner inte. Simon ramlar ihop och dör. Glen ser en pistol i Aliens byxor. Han sträcker sig efter den. Han får tag på pistolen och skjuter Alien i armen. Alienen vänder sig om och siktar emot Glen. Glen siktar emot han också. Dem skjuter bom. Glen och Killen i kappa är döda.


Niad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar