fredag 6 februari 2015

Sjuttiofem


Min kärlek till en kille

 

Det var samma sak varje kväll, hon skrev till honom varje kväll men fick aldrig svar av honom förrens sent på kvällarna. Hon började skriva oftare, Dom hade precis blivit tillsammans så hon var lite försiktig av sig. Hon vågade inte visa så mycket av sig själv.

Hennes kille heter Adam och är tjugoett år gammal, han är lång och har kort ljus brunt hår, fina bruna ögon. Han bor i en liten stad. Hon gillade han väldigt mycket.Hon ville umgås med han ofta, för hon var så kär.

Hon heter Agnes och var nitton år gammal, och hon gillade att umgås med killar men de var något hon inte fick för hennes pappa, han var väldigt sträng av sig, han ville inte att hon skulle vara ute på kvällarna. Agnes fick även inte umgås med olika killar.

Men hennes pappa visste inte om att hon var tillsammans med en kille. Så hon försökte en dag berätta för hennes pappa att hon äntligen hade hittat en kille hon ville umgås med och vara med på dagarna.

Men Agnes mamma förstod henne på alla sätt, ord som Agnes berättade för henne. Mamman tyckte att hon skulle bjuda över honom på middag någon dag, men pappan hade inte gillat det. Agnes berättade för sin mamma att hon skulle ha så kul tillsammans med hennes kille Adam. 

Att hon redan ville skaffa barn, och var redo för sitt vuxen liv. Men pappan sätter stopp, att hon inte fick vara ute efter klockan tio på kvällen,de var orättvist sa hon. Han tyckte inte att hon var redo för vuxen livet, riktigt än, hon var för ung.

tjugoandra Augusti skulle Agnes iväg på collage, och de visste inte hennes kille om.När hon fyllde år vart de en stor fest hemma hos henne, och hon bjöd ju dit sin kille den hon älskade mest av allt. Sen hittade dom och deras kompisar på något bus. De hade de roligt tillsammans och skrattade tillsammans väldigt ofta. Hon hade sommaren på sig att umgås med Adam, innan hon skulle iväg till collage.

En dag så skulle hon och hennes familj umgås tillsammans och Adam fick inte följa med de till deras sommarstuga ute på landet. Men de inte pappan visste var att Agnes bjöd dit Adam utan tillåtelse. Hon ville vara med han eftersom hennes bror fick ha med sig sin tjej. Då tyckte hon att de var rätt orättvist att han fick umgås med någon som han tycker om och inte hon. Så en dag kom han hem till henne ute på landet, pappan blev förvånad och visste inte att han skulle komma.När han knackade på så sprang Agnes och öppnade dörren och pappan efter, sen vart han sur då han såg att de var han som kom dit.

Pappan undrade där efter varför han kom dit och att han inte fick vara där, då säger Adam helt plötsligt att han skulle åka hem för att han inte ville störa dem och att han trodde att hennes pappa visste att han skulle komma dit.

Sen så drar Agnes i hans arm och säger kom vi går. Hon visar runt hur de ser ut där omkring. Pappan börja vänja sig vid att han är där, när de var middag så vill dem veta lite mer och själva han. Han berättar lite mer om hur han har haft de i sin uppväxt, han berättade att han blev av med sin mamma när han var liten och han har inte haft sån bra uppväxt sen dess.

Senare på kvällen är de ute med deras kompisar som dom sedan träffade och de umgicks. De tog sig in på en djurpark och sedan kom polisen för de var som ett inbrott man fick inte vara där, de tog alla förutom Agnes som sedan sprang hem till pappan och började grina, och berättade att hennes kille hade blivit tagen av polisen. Och hon ville verkligen få ut han därifrån och hon ville ha pappans hjälp. Pappan tvekade lite på om han ville hjälpa sin dotter med det. Efter som han trodde att hans dotter var gravid.

 

Agnes pappa hjälper henne att få ut Adam, och de gick. Agnes blev jätte glad, och hon ville göra att för att han skulle må bra. Agnes bjöd ut Adam på mat. Två dagar senare så ska Agnes fara iväg till collage, hennes föräldrar hade packat hennes väska åt henne. För att pappan inte ville att Agnes skulle umgås med Adam.

Dagar gick och de blev bråk mellan Adams pappa och Agnes pappa, att Agnes och Adam inte fick umgås eller se på varandra igen. En dag träffade Adam Agnes mamma på ett fik, Agnes mamma och Adam satt ner i några timmar och pratade om Agnes, för Adam hade inte pratat med Agnes på två till tre månader.

Adam frågar henne massa frågor om Agnes. Och Agnes mamma säger att hon snart ska komma ner och sånt, så mamman säger vilken dag hon kommer hem och vilken tid.

Och då bestämmer Adam sig för att smita sig in på flygplatsen och hämta hon, medan Adam springer in ser pappan att han är där inne, Agnes pappa ber sen att han måste få komma in dit. Adam springer emot henne och när han ser hon så springer han till hon och pussar henne.

Hon säger att inget känns rätt eftersom hon har nyss träffat en annan kille som hon hade blivit kär i. Men kärleken för Adam kvar stod än. Men han säger att han har 2 biljetter för att åka utomlands med henne. Han säger för henne att de är inte över,och han har inte gått vidare.

Sen åker de vidare hem till dom  och då händer något fruktansvärt, han råkade välta ut ett ljus så hela huset börjar brinna.

Agnes tänkte sticka iväg med hennes kille och då händer något sånt där. De får ut pappan och pappan tackar Adam för han var så snäll att han verkligen ville vara så snäll att hjälpa honom.

Pappan kör Agnes till flygplatsen och de reser utomlands, när de kommer fram där så bor hennes bror och hans tjej där.


Nisa
 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar